<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sarajevo: Noć dobrih frizura i zabave

Magacin Kabare i Tigi su u subotu priredili modni performans i sjajnu zabavu u caffe clubu Gogo.

25. august 2014, 12:00

Da su frizure koje su uradili Carl Zachau i Elvir Bajrić kroz dvodnevne radionice postojane dokazalo se u subotu 23. augusta kada je u bašti caffe cluba Gogo bio zakazan Tigi i Magacin Kabare hair party.  

Iako vremenske prilike nisu bile naklonjene održavanju zabave i performansa u bašti, nevrijeme koje je pogodilo Sarajevo pred sami početak događaja, bilo je odličan test za kvalitet i postojanost novih Tigi proizvoda, jer su frizure ostale netaknute. Naravno ni Magacin Kabareu vremenske prilike nisu bile prepreka da se zabava uz modni performans održi u prostoru caffe cluba Gogo.

Uz odlične frizure uslijedio je i sjajan party, a za muziku je bio zadužen Feđa Fetahagić

U Radionici Elvira Bajrića, u petak 22. i subotu 23. augusta održane su radionice na kojim su maestro Carl Zachau, Tigi internacionalni edukator i Elvir Bajrić predstavili posljednje modne trendove u frizerskom svijetu. Kroz edukaciju i radionice, Elvir Bajrić kontinuirano prati najnovije frizerske trendove, te vrlo često ugosti velika imena frizerskog svijeta.