<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Olovke koje pišu po vazduhu u emisiji m:agazin

Da li ste nekad čuli za olovku koja piše po vazduhu? A da li znate da origami nema veze samo sa papirom, nego i sa robotima koji bi mogli da pomjere granice i mogućnosti istraživanja?

29. august 2014, 12:00

Emisija m:agazin, zahvaljujući kompaniji m:tel, donosi mnoštvo zanimljivih informacija, kako iz svijeta tehnologije, tako i iz naše svakodnevice, ali i odgovara na pitanja koja ste postavili davno, a mi smo se potrudili da nađemo odgovor na njih.

Takođe, u svakoj emisiji se trudimo da pronađemo nešto što će vam predmet iz svakodnevice prikazati iz nekog drugog, zanimljivijeg ugla. Tako će biti i ove subote, a priču o nastanku predmeta koji upotrebljavate svakodnevno, sigurno ćete dugo pamtiti.  Nećemo vam otkriti o čemu se radi, saznajte sami gledajući emisiju m:agazin.

Sve oodgovore, objašnjenja, ali i još mnoge zanimljivosti pogledajte u desetom izdanju emisije m:agazin koja je na programu i ove subote od 16:15h na Alterativnoj televiziji.

Kroz 20 minuta zanimljivih, zabavnih i edukativnih informacija vode vas Brankica Stojanović i Jelena Babić.