<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Neostvareno dijete upisalo oca na fudbal, karate, plivanje i časove engleskog jezika

SATIRA

Kako je Strahinja objasnio, njegov otac će ponedeljkom i petkom ići na fudbal, utorkom i četvrtkom na karate, sredom i nedeljom na plivanje dok je subota pre podne rezervisana za engleski.

05. septembar 2014, 12:00

Strahinja Petrović (11), učenik četvrtog razreda OŠ „Petar Kočić“ iz Zemuna, pohvalio se svojim drugarima iz razreda da je oca Srđana juče upisao na plivanje, istakavši pritom da će „Srđan morati da se dobro organizuje kako bi plivanje uklopio sa fudbalom, karateom i časovima engleskog na koje od ranije ide“.

Kako je Strahinja objasnio, njegov otac će ponedeljkom i petkom ići na fudbal, utorkom i četvrtkom na karate, sredom i nedeljom na plivanje dok je subota pre podne rezervisana za engleski.

- Sve aktivnosti, osim engleskog, su uveče tako da ima dovoljno vremena i da radi i da se odmori. Napomenuo sam tati da ništa od ovoga ne sme da utiče na njegov posao i da će, ukoliko popusti u firmi, nečega morati da se odrekne – izjavio je ovaj mališan za Njuz.

- Pošto tata nije mogao sam da se odluči koji sport mu najviše leži, upisao sam ga na ova tri pa ćemo vremenom videti za šta ima najviše talenta i na to ćemo se fokusirati. Ja sam lično bio više za tenis, a ne za karate, ali sam mu dopustio da jedan sport sam izabere. Trudim se da ne vršim presiju na njega kada su u pitanju rezultati, međutim, ako sada ne položi za zeleni pojas u ponedeljak prodajemo kimono i kupujemo reket – dodao je Strahinja.

-Što se engleskog, tiče to je nešto bez čega se danas ne može. Vidim da se trudi, ide mu, baš je pre neki dan pred svim mojim drugovima recitovao pesmu na engleskom i bio je baš super – rekao je ponosni sin.

Strahinja kaže da je njemu jako žao što zbog silnih obaveza u školi ne stiže da se posveti nekom hobiju, ali da ga ispunjava to što je svom ocu, za razliku od mnogih njegovih drugova, omogućio maksimalne uslove da se ostvari na svim poljima.

Soko Sokolović

Izvor satirični portal Njuz.net