<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nedjelja:Pročitajte na kojim dionicama je obustavljen saobraćaj

Na većini puteva saobraćaj se jutros odvija po pretežno vlažnim kolovozima.

14. septembar 2014, 12:00

 U kotlinama i uz riječne tokove skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle,a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina na povećanu opasnost od odrona i klizišta.Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Na dionici mag.putu K.Dubica-Kostajnica u mjestu Vrioci zbog izlijevanja rijeke Une,u dužini od 20 metara saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

Na dionici mag. puta Prijedor-Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac došlo je do ulegnuća kolovoza zbog čega se saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara. 

Zbog izlijevanja vode na kolovoz, zatvorena je za saobraćaj Prištinska ulica u Prijedoru, odnosno dio puta koji od Prijedora vodi prema Bišćanima, javlja AMS RS.

Na Regionalnom putu R 405 Banja Luka-Bronazani Majdan, u mjestu Saračica, došlo je do pokretanja klizišta, pa je zatvorena desna saobraćajna traka gledano iz pravca Banja Luke.

Mjesto klizišta je je označeno privremenom saobraćajnom signalizacijom.