<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Džon Travolta po prvi put priča o glasinama da je gej

Džon Travolta je po prvi put javno progovorio o tvrdnjama koje je iznio njegov bivši pilot da su njih dvojica bili u romantičnoj vezi, prenosi "Independent".

17. septembar 2014, 12:00

 Početkom godine Daglas Goterba izjavio je da je imao seks sa poznatim glumcem dok je radio za njega. 

Sudeći po dokumentima predatim sudu u Kaliforniji, Goterba je radio za Travoltinu avio-kompaniju Alto šest godina pre nego što je svojom voljom napustio firmu 1987. godine. 

Travolta i Goterba se trenutno nalaze u sred sudskog spora u vezi sa ovim tvrdnjama. 

Goterba tvrdi da nije potpisao ugovor o povjerljivosti tokom rada za Travoltu, što bi moglo da ga spriječi da otkrije detalje svoje „lične i intimne veze“ sa Travoltom. 

Međutim, Travoltin advokat Martin Singer, tvrdi da ništa od toga nije istina. 

„U pitanju je Ahilova peta svake slavne osobe. Ljudi samo žele novac. To je sve. Nije mi toliko stalo do tih glasine. One možda smetaju drugim ljudima više nego meni, ali dozvoljavamo medijima da rade šta žele zato što ne možemo da ih kontrolišemo. Zato ove tvrdnje i dalje opstaju“, tvrdi Travolta. 

Kada je upitan da li ove optužbe smatra uvrjedljivim, Travolta je odgovorio: 

„Postale su uvrjedljive nakon gubitka sina. Imao sam osjećaj da sam tada pao najniže u životu. Stvari u vezi sa seksom će uvek biti interesantne nekome, ali klonite se porodice. Zaista bi trebalo. Kada se to uzme u obzir, imao sam osjećaj da su pojedini, ne svi, mediji otišli predaleko i prenisko“. 

Sin Džona Travolte, Džet Travolta, preminuo je u šesnaestoj godini nakon napada tokom porodičnog odmora na Bahamima u januaru 2009. godine. 

U pitanju je događaj koji je glumac opisao kao „najgoru stvar koja mu se desila u životu“.