<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pucnjava u centu Bihaća: Jedna osoba ranjena (FOTO)

Danas u popodnevnim satima u centru Bihaća, tačnije na Trgu Maršala Tita, ispred Unverzitetske biblioteke, desila se pucnjava.

18. septembar 2014, 12:00

Prema nezvaničnim informacijama osoba inicijama S.V. ispucala je tri hitca iz autmatskog oružja u pravcu osobe inicijala A.M. pri čemu je isti ranjen. Saznajemo da je povrjeđeni zadobio prostrelnu ranu i da nije u životnoj opasnosti.

Inače, A. M. je majstor borilačkih sportova i obavljao je poslove privatnog zaštitara, pa se špekuliše da pri tom i ranjen.

U tom obračunu metkom je oštećeno i vozilo jedne gospođe koja je slučajno saobraćala tom ulicom, te je ista hitno prebačena u bolnicu zbog doživljenog šoka.

U ovim trenucima se na navedenoj lokaciji iskupio veliki broj građana u želji da saznaju o čemu se radi, a prema riječima očevidaca, na ulici su primjetni i ostaci krvi.

Bihać inače glasi za miran grad, gdje su ovakva dešavanja rijetkost, pa je ovaj događaj znatno uznemirio građane. Svi oni koji su se našli na licu mjesta u velikom su šoku.