<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BUKA TV danas u 17 na ATV: Kako birati odgovornu vlast?

Treća emisija iz predizbornog ciklusa BUKA posvećena je kontroli vlasti i biranju odgovornijih vlasti

19. septembar 2014, 12:00

Na koji način birati odgovornu politiku, kako ju kontrolisati u periodu nakon izbora? Kakvi postoje mehanizmi kontrole vlasti?

Na ova i druga pitanja urednika i voditelja Aleksandra Trifunovića odgovaraju : Ivana Korajlić, portparolka TI BiH, Marko Rakar, udruga Vjetrenjača iz Zagreba, dr. Duško Šnjegota, glavni revizor Službe za reviziju javnog sektora RS i Dalio Sijah iz Udruženja građana " Zašto ne".

Emisija se emituje danas od 17 časova na programu ATV.

Emisiju BUKA realizuje Centar za informativnu dekontaminaciju mladih Banjaluka u saradnji sa Alternativnom televizijom.  Pokrivenošću ATV signala, emisiju može pratiti oko 4 miliona ljudi. U više od 10 godina emitovanja, u emisijama BUKA učestvovalo je preko 500 gostiju iz cijele regije.

Naša emisija svojevremeno je bila prva cjelovečernja emisija u RS i BiH koja se emitovala preko interneta, te je broj potencijalnih gledalaca bio mnogo veći.

Emisija BUKA je autorski projekat i pored časopisa BUKA i web portala www.6yka.com predstavlja jedan od glavnih medijskih prozivoda organizacije Centar za informativnu dekontaminaciju mladih iz Banjaluke.

 Pogledajte prethodne emisije :

BUKA TV: Kakva nam ekonomija treba nakon izbora (VIDEO)

BUKA TV: Ne želim da neko glasa za mene samo zato što sam žena (VIDEO)