<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nina Badrić kao Shy spasila Magacin Kabare Show

Sinoć je u caffe clubu Gogo nakon što je zvijezda ponovo otkazala svoj dolazak u Magacin Kabare Show, naizgled stidljiva djevojka Shy, svojim nastupom spasila Show.

19. septembar 2014, 12:00

Magacin Kabare je svoju novu sezonu otvorio Magacin Kabare Show-om sa Dinom Merlinom, a ove srijede glumačkoj ekipi Magacin Kabarea se pridružila Nina Badrić. Nina je imala posebno pripremljenu ulogu, stidljive djevojke Shy koja je nastupala kao prateći vokal mnogim velikim zvijezdama. Zajedno sa Zanom Marjanović, Aidom Bukvom i Aldinom Tucićem i bendom, drugi Magacin Kabare Show je priredio fantastičnu atmosferu i sjajnu zabavu.

”Baš mi je gušt da sam pozvana kao gošća u Magacin Kabare, jer Zana mi je fenomenalna glumica. Odličan koncept emisije, smislili su nešto jako lijepo, jako zabavno i nekako drugačije”, izjavila je Nina Badrić povodom učešća u Magacin Kabare Show-u.

Magacin Kabare Show je jedinstveni bosanskohercegovački proizvod koji se realizuje u koprodukciji sa televizijom Pink BH, a koji se osim u živo srijedom u caffe clubu Gogo, može pratiti utorkom u 22 sata u programu televizije Pink BH.

Nakon drugog Magacin Kabare Showa, Emir Kapetanović, režiser showa je izjavio ”Uživao sam radeći sa Ninom. Pored toga što je fantastična pjevačica dokazala je i da posjeduje ogroman talenat na polju glume. Bilo je veoma zabavno na setu, Nina je sve nasmijavala nakon čega je pozitivnu energiju prenijela na stejdž i oduševila sve prisutne u publici. Vjerujem da će gledaoci na koji budu gledali Magacin Kabare Show u program televizije Pink BH uživati, a sudeći po Ninim reakcijama na šou, ne sumnjam da ćemo je ugostiti ponovo u nekoj od narednih epizoda.”