<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Procurile nove fotografije poznatih dama?

Nakon skandala "CelebGate" u kome su prije nekoliko nedelja puštene gole fotografije i video snimci mnogih poznatih dama, u subotu se dogodio isti slučaj, ali je objavljeni broj istih, manji.

21. septembar 2014, 12:00

Da podsjetimo, privatne video snimke i fotografije ukradene su sa njihovih iCloud naloga, nakon čega su postavljene na internet forum "4chan" pa su se potom munjevito proširile Reditom i dalje.

Nove fotografije i video snimci uključuju starletu Kim Kardašian, glumicu Kejli Kuoko, pjevačicu Avril Lavinj, glumicu Vanesu Hadžes i Obri Plazu, dizajnerku Meri Kejt Olsen i fudbalerku Houp Solo.

Većina fotografija su selfiji, koji su se proširili Tviterom i Reditom, samo tri nedjelje nakon "bogate" zbirke onih, od glumice Dženifer Lorens i modela Kejt Apton

Iako su hakeri, koji su upali na njihove privatne račune na iCloudu, najavili nove gole fotografije, mnoge od njih još nisu, a vjerovatno neće vidjeti "svjetlo dana", prenosi BuzzFeed.

Naime, hakeri su prije tri nedelje potraživali velike svote novca za puštanje nekih od njih u javnost, piše Dejli mejl.