<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Majka nacije oduševila publiku

U subotu 20. septembra u 21 sat u sklopu subotnjeg Vašara Magacin Kabarea, premijerno je izveden novi kabare, Majka nacije.

22. septembar 2014, 12:00

Poznata Rabija Šuvalić, koju tumači Sanela Krsmanović, nakon dugogodišnjeg rada na Šalteru 22 odlučila se na politički angažman i objavila svoju kandidaturu na Opštim/Općim Izborima 2014.

Publika koja je Sanelu u liku Rabije pratila na sceni Magacin Kabarea, ali i u televizijskim skečevima Priče iza diskrecione linije, sa nestrpljenjem je čekala novu priču koju je Rabija pripremila.

Glasan smijeh i aplauz koji je Sanelu u nekoliko navrata vratio na scenu Magacin Kabarea, potvrda je još jednog odličnog kabarea iza kojeg stoje Sanela Krsmanović, Sabrina Begović Ćorić i Moamer Kasumović.

Magacin Kabare ove sedmice priprema sjajna druženja uz Magacin Kabare Show u kojem će se glumačkoj ekipi pridružiti Halid Bešlić, te subotnji vašar uz predstavu Zločin i kafana. Subotnji vašar Magacin Kabarea predstavlja cjelovečernje druženje uz dobro poznate likove Magacin Kabarea, nagradne igre i puno smijeha.

Za sve događaje Magacin Kabarea potrebno je izvršiti rezervaciju slanjem e-maila na [email protected] ili na Facebook stranicu Magacin Kabarea.