<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kopaonik pod snijegom: Prvi dan jeseni donio prvi snijeg!

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gdje je u sedam časova izmjereno nula stepeni i gdje trenutno pada snijeg umjerenog intenziteta, a u mnogim mjestima pada kiša.

23. septembar 2014, 12:00

U Srbiji će danas biti oblačno, hladno i vjetrovito vijreme, ponegdje sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Na visokim planinama se očekuje provejavanje slabog snijega. Postepeno razvedravanje tokom noći, prvo u sjevernim i zapadnim krajevima.


Duvaće umjeren i jak sjeverozapadni vjetar, povremeno olujne jačine, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od sedam do 12, najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će sutra, osim ujutro, uglavnom biti sunčano i hladno. Vjetar umjeren, povremeno i jak sjeverozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura oko devet, najviša oko 17.

Na Kopaoniku pada snijeg, kiša na Zlatiboru


Kiša umjerenog intenziteta trenutno pada na Zlatiboru, u Kuršumliji, Kruševcu, Leskovcu i Vranju, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi, Kraljevu, Ćupriji, Nišu, Zaječaru i Dimitrovgradu.


Najtoplije je u Negotinu, gdje je izmjereno 14 stepeni.


U Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kruševcu, Chupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru izmjereno je 11 stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Kraljevu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 10, Požegi i Kuršumliji devet, na Crnom Vrhu pet, Zlatiboru četiri, a u Sjenici dva stepena.