<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zločin i kafana nakon Zagreba u Sarajevu

Ove subote u sklopu Vašara Magacin Kabarea, Aldin Tucić isrpičaće kafansku priču o narodnoj muzici.

26. septembar 2014, 12:00

Ona man show Zločin i kafana koji se krajem prošle sezone predstavio publici Magacin Kabarea, u novoj sezoni u sklopu subotnjeg Vašara Magacin Kabarea nastavlja svoju priču o životu kafane i kafanske muzike, uz mnogo pjesme i nagradnih igara.

Prije početka nove sezone Zločin i kafana se predstavila u Zagrebu u sklopu festivala “Ja BiH 5 dana Sarajeva u Zagrebu”, te doživjela veliko interesovanje i odličan uspjeh. Prepuna sala kazališta Kerempuh, ispunjena smijehom i aplauzom obilježila je prvo igranje Zločina i kafane van granica Bosne i Hercegovine.

“Nikad ne očekujete da ćete kada odete u drugu državu napuniti salu do kraja, ali u Zagrebu se desilo upravo to. Predstava je odlično ispraćena i sada sa nestrpljenjem čekam da je igram ponovo u Sarajevu gdje je i rođena.”, izjavio je Aldin Tucić pred subotnju predstavu.

Za subotnji Vašara Magacin Kabarea, potrebo je izvršiti rezervacije putem Facebook stranice Magacin Kabarea ili pozivom na broj 066 714 587.