<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kreativni ste? App Builder liga je takmičenje za vas!

Kompanija m:tel je za sve kreativce osmislila takmičenje u izradi aplikacija za mobilne uređaje App Builder liga, a najbolji će biti nagrađeni vrijednim nagradama: mobilnim telefonom Sony Xperia Z1, tablet uređajem Samsung Galaxy Tab, laptopom Acer Aspire, freemium vaučerom za platformu ili majicom.

27. septembar 2014, 12:00

Pomoću jednostavnih alata App Builder platforme, koji su potpuno besplatni za učesnike takmičenja, svoju ideju možete pretvoriti u aplikaciju, a za to vam nije potrebno nikakvo prethodno programersko znanje.

Ova platforma će vam omogućiti da svoju kreativnu ideju pretvorite u aplikaciju koju ste zamislili, a gradićete je igrajući se zanimljivim alatima koje vam ona nudi. Aplikacija treba da bude korisna, jedinstvena, lokalno upotrebljiva, kreativna i funkcionalna.

Takmičenje App Builder liga je počelo polovinom avgusta, a dosad je već više od 1.300 kreativaca na ovoj platformi isprobalo svoje ideje pretvoriti u aplikaciju.

Osmislite ideju, smjestite je u jednu od ponuđenih kategorija: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, ‘sagradite’ je u programu koji vam je ponuđen i pošaljite je do 30. oktobra 2014. godine na adresu kompanije m:tel.

Na internet stranici ovog takmičenja appbuilderliga.mtel.ba, možete pronaći sve detalje o takmičenju, prijaviti se na njega, te biti nagrađeni za svoju kreativnost.