<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nove glasine o iPhoneu 5

<p>Novi iPhone bi mogao imati kameru rezolucije od 8 do 12 megapiksela, dok bi ekran trebalo da ima dijagonalu od 4 inča.</p> <p>

18. februar 2011, 12:00

Tajvanski blog, poznat po tome da vrlo često objavi glasine o novim Apple proizvodima ili njihovim prototipima, a za koje se kasnije ispostavi da su bile istinite, sada piše o čak tri prototipa iPhonea 5.

Jedan od njih navodno ima klizeću tastaturu, dok drugi prototipi imaju znatno jaču kameru, bateriju sa dužim vekom trajanja ili znatno veći ekran. Mnogi mediji, koji su ove informacije preneli, navode da, ukoliko su informacije tačne, to svedoči o sve većoj zabrinutosti Applea zbog uspeha Android uređaja, od kojih mnogi već imaju upravo takve karakteristike.

Novi iPhone bi, prema informacijama sa pomenutog bloga, mogao imati kameru rezolucije od 8 do 12 megapiksela, dok bi ekran trebalo da ima dijagonalu od 4 inča.

Za razliku od ovih vesti o navodno većem iPhoneu, pre određenog vremena pojavile su se informacije o tome da Apple radi na mini verziji svog smartphonea kako bi se nižom cenom učinio konkurentnijim na tržištu.