<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Da li je ovo najpametniji pas na svijetu? (VIDEO)

Svi znamo da su psi veoma pametna bića, ali tek kada upoznate Šerloka ovu činjenicu shvatićete vrlo ozbiljno!

01. oktobar 2014, 12:00

Naime, ovaj preslatki bigl ima odgovoran i ozbiljan posao. Vrlo je vrijedan i nikada ne pravi grešku. Zaposlen je na Kraljevskom holandskom aerodromu i on zaboravnim putnicima vraća stvari koje su ostavili u avionu.

Bigl Šerlok je svakoga dana na aerodromu i rješava“misteriozne slučajave” poput svog čuvenog imenjakaŠerloka Holmsa. Zaposleni na ovom aerodromu izbacili su video koji pokazuje kojim vještinama je Šerlok ovladao.

Naime, kada putnici napuste avion stjuardesa pogleda između sedišta da li je neko nešto zaboravio. Ona skupi zaboravljene pasoše, telefone ili na primjer slušalice, a onda ih da Šerloku, da ih dobro onjuši.

Zatim predmete stavi u džep njegove uniforme i pusti ga da izađe iz aviona. Tada se Šerlok rastrči koliko ga noge nosei krene u potragu za “osumnjičenima”. Šerlok prepoznajemirise sa izgubljenih predmeta i pronalazi njihove vlasnike.

Ne samo da vlasnici budu zbunjeni kada im pas priđe sa izgubljenim predmetom, već sreća obuzme i njih i one koji posmatraju šta pametni pas radi.

Kako ne bismo dužili priču, bolje je da odmah pređete na gledanje videa koji će vam pokazati kako izgleda jedan običan Šerlokov dan na poslu!

I još jednom, nakon gledanja ovog snimka, niko više neće reći da psi nisu pametni! A možda čak i da imaju brilijantan um!

Izvor: Zivotinje.rs