<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fudbalska reprezentacija Brazila u novembru gost na Kosovu?

Pregovori u toku

Fudbalska reprezentacija Brazila mogući je naredni protivnik selekciji Kosova. Portparol Fudbalskog saveza Kosova Fazli Berisha potvrdio je za Anadolu Agency (AA) da su u toku razgovori sa menadžerima selekcije Brazila o odigravanju prijateljske utakmice.

01. oktobar 2014, 12:00

 "U toku su razgovori o prijateljskoj utakmici između Kosova i Brazila, koja bi se igrala na Kosovu u novembru", kazao je Berisha.

On je istakao da su velike šanse da Brazilci dođu na Kosovo, ali da još uvek nije ništa konkretizovano. Berisha nije mogao da nam potvrdi da li će brazilskoj reprezentaciji biti plaćeno odigravanje utakmice sa Kosovom.

Mogući datum meča je 18. novembar i najverovatnije bi se igralo u Mitrovici zato što tamošnji stadion ispunjava kriterijume FIFA-e.

Kosovska reprezentacija do sada je odigrala četiri međunarodna meča od kada joj je u januaru ove godine FIFA dozvolila da bez državnih obeležja igra prijateljske utakmice (Haiti 0:0, Turska 1:6, Senegal 1:3 i Oman 1:0).