<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nikad nećemo zaboraviti našu braću, naše Krajišnike

Emir Spahić

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić i sadašnji Edin Džeko na društvenim mrežema su se oglasili povodom godišnjice smrti tri ljuta Krajišnika koji su poginuli u saobraćajanoj nesreći vračajući se iz Litvanije.

17. oktobar 2014, 12:00

 Ulicama Kaunasa tekle su rijeke plavo-žutih navijača, pjesma i slavlje daleko su se čuli. Slavilo se diljem svijeta do ranih jutarnjih sati. Ponos je prevladao umor....

I onda negdje pred zoru stiže vijest negdje iz Poljske... tri mlada KRAJIŠNIKA, tri sina bosansko-hercegovačka su izgubila život vračajući se kući iz Litvanije gdje su otišli da nas podrže i pomognu nam da ispišemo povijest! Braćo naša,hvala vam za svaki sekund pažnje, sekiracije, nervoze, pjesme, šutnje.... Nikad vas zaboraviti necemo, NIKAD!!!! – napisao je Spahić.

Inače, danas se navršila godina od pogibije trojice navijača reprezentacije BiH u Poljskoj.

Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović, članovi navijačke grupe "Ljuti Krajišnici", poginuli su u tragičnoj nesreći koja se dogodila 16. oktobra 2013. godine u poljskom gradu Lomža, 150 kilometara udaljenom od Varšave.