<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

U kafiću u Banjaluci tuča i polupan inventar

BANJALUKA

U jednom ugostiteljskom objektu u banjalučkom naselju Lazarevo (Budžak) sinoć je polupan inventar i došlo je do tuče više osoba.

17. oktobar 2014, 12:00

Policija je utvrdila da se oko 22.50 sati ispred ugostiteljskog objekta zaustavilo putničko vozilo, iz kojeg su izašle četiri osobe, od kojih je jedna poznata vlasniku lokala R.Z., i sa pajserima i bejzbol palicama ušli u unutrašnjost i počeli lupati inventar.

Iz CJB Banjaluka je danas saopšteno da je potom stiglo još jedno vozilo iz kojeg je izašlo pet nepoznatih osoba koje su takođe ušle u unutrašnjost objekta i nastavile da lupaju inventar, pričinivši materijalanu štetu. 

Prilikom izlaska iz objekta jedan od učesnika tuče je pajserom po ruci udario prolaznika, kojem su konstatovane lake tjelesne povrede. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, a materijalna šteta bit će naknadno utvrđena. 

Iz policije navode da je u toku rad na identifikovanju učesnika ovog slučaja i rasvjetljavnju krivičnih djela oštećenje tuđe stvari i tjelesna povreda.