<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kapitenu Albanije prijeti godina i po suspenzije zbog udaranja navijača u Beogradu

Posljedice sukoba na utakmici

Lorik Cana, kapiten albanske reprezentacije, mogao bi biti suspendovan na nekoliko mjeseci zbog udaranja navijača na utakmici Srbija - Albanija.

18. oktobar 2014, 12:00

 Podsjetimo, utakmica 3. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Beogradu prekinuta je u 42. minuti nakon što su navijači napali albanske igrače. Jedan od njih je udario stolicom Albanca u čiju je obranu stao Cana, koji je oborio navijača na travnjak i udario ga nekoliko puta.

Talijanski mediji pišu da bi nogometaš Lazija mogao biti kažnjen suspenzijom od šest mjeseci do godinu i pol. I suspenzija bi se pored reprezentativnog odnosila i na klupski nogomet.

Lorikov otac: Branio je suigrača od životinje

"Čekamo odluku UEFA-e", rekao je Agim Cana, otac albanskog kapetana.

"Jesam li zabrinut oko Lorika? Ne, ne mislim da će biti kažnjen. Ponosan sam na mog sina koji poštuje sve narode i koji je samo opravdano branio suigrača od životinje koja je utrčala na travnjak", izjavio je Agim i dodao.

"Lorik je pametan čovjek i poslije utakmice je pozdravio sve srpske nogometaše, čije je ponašanje u tim trenucima bilo uzorno. Uostalom, njemu su Dušan Basta i Filip Đorđević braća u Laziju."