<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka

IZGLEDI

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka...

30. april 2018, 12:00

Sutra u Hercegovini sunčano vrijeme. U Bosni sunčanije prije podne. U drugoj polovini dana u Bosni umjeren razvoj oblačnosti. U poslijepodnevnim satima u Bosni se očekuju prolazni lokalni pljuskovi koji su najizgledniji u centralnim, istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.

U srijedu u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni pretežno sunčano prije podne. U drugoj polovini dana jači razvoj oblačnosti u Bosni će uvjetovati jače pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 29 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovin naoblačenje sa juga koje će uvjetovati kišu od sredine dana. Jače padavine od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 21 i 27 stupnjeva.