<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pogledajte video koji pokazuje modernizaciju Zenice

Opština Zenica je u 2014. godini realizovala veliki broj projekata na poboljšanju infrastrukture, a video koji je prije nekoliko dana postavljen na Youtube najbolje pokazuje modernizaciju Zenice.

20. oktobar 2014, 12:00

U videu koji je na Youtube postavljen prije nekoliko dana predstavljeni su dosadašnji završeni radovi na izgradnji longitudinalne gradsko-prigradske magistralne saobraćajnice Glavne gradske magistrale (GGM) u kombinaciji sa novom gradskom rasvjetom koja je upotpunila modernizaciju saobraćajne infrastrukture u Zenici.

Podsjetimo, projekat izgradnje Glavne gradske magistrale iznosi 25 miliona američkih dolara, a radovi bi trebali biti završeni u maju 2015. godine, dok je projekat izmjene javne rasvjete u gradskim i prigradskim područjima iznosio 1.750.000 KM.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gdje je ovaj video i najprije osvanuo, mnogi su mišljenja da Zenica sa titulom grada zaslužuje ovakve saobraćajnice i kvalitet javne rasvjete.