<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Što obući na posao kada nemate što obući na posao?

I poslovno odijevanje ima svoje osnove. Upravo su te osnove odličan SOS u danima kada jednostavno nemate više inspiracije što odjenuti na posao.

20. oktobar 2014, 12:00

Zbog toga vam donosimo mali, ali itekako učinkovit modni šalabahter. Neka ova tri modna trika čine magični trio vašeg poslovnog odijevanja.

#Crno bijele kombinacije

'Više je manje' je jedno od modnih pravila koje u modnom svijetu opstaje već desetljećima, unatoč trendovima koji promiču raskoš. Time je minimalizam dobio svoju potvrdu i pokazao da  je nerijetko najbolji recept za dotjeran izgled. Sigurni smo da i vi u ormaru imate bijele ili crne hlače i blejzer u tim nijansama. Jedan dan birajte crno od glave do pete ili bijelu, a drugi dan napravite mini mix ovih komada. Dobit ćete elegantan, dotjeran i poslovan izgled koji obožavaju i mnoge Francuskinje.

P.S. XXL mašna oko vrata ili upečatljiva marama će cijelu priču podignuti na novi nivo.



01

02

03

#Pencil suknja

Pencil suknja je uistinu jedan od onih komada na koje uvijek možete računati. Prvo investirajte u suknje u klasičnim nijansama crne, bijele i sive (neka uvijek budu krojene od materijala koje imaju elastin u sebi, budući da ne želite hodati poput robota), a onda se krenite igrati sa uzorcima, izrezima i ostalim detaljima. Prednost pencil suknje jeste što ona instantno jamči ozbiljan izgled, zbog čega će kombinirana i s jednostavnom jednobojnom košuljom, cipelama na špic i elegantnom torbom izgledati fantastično.



04

05

06

08

# Široke hlače visokog struka

Hlače visokog struka i širokih nogavica su također jedan od onih komada koji imaju jako dug staž u modnoj industriji. a kako i ne bi, kada naglašavaju vaš struk, čine noge duže i vitkijim i uz to sve izgledaju elegantno?



10

09

12

14

Foto: blogspot.com

Izvor modamo.info