<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bandićevo hapšenje hit na društvenim mrežama

Milan Bandić uhapšen je juče, "nakon višemjesečnog složenog kriminalističkog istraživanja vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu d.o.o.", kako stoji u saopštenju policije.

20. oktobar 2014, 12:00

A odmah nakon hapšenja mnogi su izrazili podršku zagrebačkom gradonačelniku, kako drukčije nego preko Facebooka. Ipak, čini se da Bandićevi podupiratelji imaju malih problema s ujedinjavanjem pa je dosad već pokrenuto pet stranica varijacija na temu. Najviše fanova zasad ima stranica Milan Bandić - Podrška našem gradonačelniku, koja broji nešto više od 2800 članova, dok je na drugom mjestu "Podrška Milanu Bandiću" s 450. Među onima koji podržavaju Bandića ima i osoba iz javnog života.

I na službenoj stranici Milana Bandića na Facebooku korisnici objavljuju fotografije i poruke u kojima Bandiću izražavaju podršku i empatiju, ali i svoje zaprepaštenje njegovim uhićenjem i događajima koji su uslijedili.

Vjekoslava Bach na Bandićevoj je stranici na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s gradonačelnikom. Fotografija iz minute u minutu ima sve više lajkova, ali i komentara: "Pravi gospodin", glasi jedan, "Jedan, jedini, neponovljivi", glasi drugi komentar, dok jedan od "obožavatelja" predlaže da pošto "ima mnogo onih kojima je gradonačelnik pomogao", izađu pred USKOK...

Jedan od korisnika izrazio se, umjesto riječima, slikom...

"Ma neka dođe novi i neka nabije JOŠ VEĆE POREZE I NEKA NIŠTA NIJE BESPLATNO!! I NEKA NEMA POVLASTICA ZA PENZIĆE NITI NIŠTA... pa će vidjeti da je ovaj čovjek ma kakav bio ipak čovjek s dušom i osjećajem za male ljude...", napisao je također jedan od korisnika.

Negativnih komentara (još) nema, no moguće je i da se brišu. Jedan od korisnika je, doduše, napisao: "Bio bi dobar da se riješi lopova oko sebe".

Spomenute Facebook stranice podrške Milanu Bandiću marljivo skupljaju lajkove i članove, a na jednoj od njih objavljena je vijest o uhićenju uz poruku: "Bandić je napravio za grad Zagreb više nego bi bilo tko mogao. Kralju drži se uz tebe je masa!!!!!"

A osim Facebooka, zanimljivo je pratiti i reakcije korisnika na Twitteru gdje ima uistinu maštovitih objava...



Izvor: Index.hr