<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

City u hladnoj Moskvi obavio posljednji trening, Džeko među rijetkim trenirao u šorcu

Liga prvaka

Fudbaleri Manchester Cityja obavili su posljednji trening pred sutrašnji meč trećeg kola Lige evropskih prvaka u okviru grupe E u kojem će se sastati s moskovskim CSKA-om, javlja Anadolu Agency (AA).

21. oktobar 2014, 12:00

 Fudbaleri su sa šefom struke Manuelom Pellegrinijem trenirali na hladnom moskovskom stadionu Khimki Arena, gdje će se sutra igrati utakmica.

Reporter AA javlja da je trening protekao u pozitivnoj atmosferi i da je većina igrača trenirala uz dodatnu opremu poput toplih trenerki, šalova, kapa i rukavica, a među rijetkim "hrabrim momcima" u šorcu bio je i reprezentativac BiH Edin Džeko.

Pored Džeke, trening je u punom kapacitetu odradio i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić.

Sutrašnji susret u Moskvi bit će prilika fudbalerima Cityja da poprave dojam i priključe se vodećem Bayernu i drugoplasiranoj Romi, koji imaju po šest, odnosno četiri bora iz prva dva kola, dok City ima bod iz remija s Romom. S druge strane, Moskovljani će sutra tražiti prve bodove ovogodišnje Lige prvaka.