<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Naglo zahlađenje iznenadilo građane: Kiša i susnježica u Banjaluci (FOTO)

Prema prognozi meteorologa, očekivana količina padavina na području Banjaluke tokom dana biće od 30 do 50 litara po metru kvadratnom.

22. oktobar 2014, 12:00

Naglo zahlađenje zahvatilo je danas cijelu BiH, ali i region. Hladno vrijeme praćeno susnježicom iznenadilo je građane koji su prije nekoliko dana bili u ljetnoj odjeći.

Federalni hidrometeorološki zavod uzdao je narandžasto upozorenje za cijelu Bosnu i Hercegovinu. U upozorenju Meteoarama stoji da se tokom dana očekuje se jak, na momente olujan vjetar.

Prema prognozi meteorologa, očekivana količina padavina na području Banjaluke tokom dana biće od 30 do 50 litara po metru kvadratnom.

Važno je napomenu i da naglo zahlađenje donosi nepovoljne biometeorološke prilike. Stručnjaci podsjećaju da je neophodno povesti brigu o prikladnom oblačenju i zaštiti od hladnoće...

Banjalučanka M.L. rekla nam je da ju je naglo zahlađenje iznenailo i da iako je oktobar nije potpuno spremna za ovako loše vrijeme.

"Nažlaost i u stanu nam je hladno. Nemamo grijanje koje je od sredine oktobra trebalo da radi. Zvala sam Toplanu, i rekli su mi da su pustili grijanje, ali moji radijatori jutros su bili led ledeni", kazala nam je ona.

Pogledajte fotografije...