<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Google lansirao novu aplikaciju za pristup emailu, evo o čemu se radi

GOOGLE je osvježio i modernizirao pristup e-mailu kada je prije 10 godina lansirao svoj "Gmail", a od tada stalno radi na inovacijama inboxa. Sad je, čini se, na redu nova (r)evolucija, a u pitanju je najnovija Googleova multiplatforma pod nazivom "Inbox".

23. oktobar 2014, 12:00

"Inbox" radi s "Gmailom", ali je potpuno odvojeno sučelje koje korisnik može, ali i ne mora, koristiti da bi pristupio svojoj e-pošti. Nova aplikacija potpuno je različit servis od "Gmaila", i formom i sadržajem. Vizualno, platforma se ističe šarenim suvremenim izgledom i vizualno dojmljivom kombinacijom poruka i podsjetnika.

Pomoću "Bundles" aplikacije, omogućena je napredna opcija sortiranja poruka. Olakšan je i rad s tzv. "Highlights" sadržajima, čime je poboljšana vidljivost i dostupnost važnijih poruka i materijala.

"Inbox" aplikacija prilagođena pametnim telefonima omogućuje, primjerice, namještanje vremena kada će se neka poruka pojaviti u inboxu, što je već poznato korisnicima "Boomeranga".

Nova Googleova aplikacija donosi i novosti kada je u pitanju arhiviranje poruka, kao i kod pisanja nove poruke. Aplikacija "Inbox" za sada je dostupna korisnicima samo putem pozivnice, a Google nije još najavio kada će servis biti otvoren za sve korisnike.