<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bogate Ruskinje koje imaju milione fanova na Instagramu (FOTO)

Nekolicina lijepih i bogatih Ruskinja vrlo brzo je stekla vojsku fanova na Instagramu.

23. oktobar 2014, 12:00

Osim svojim atraktivnim oblinama, fanove privlače i svojim modnim kombinacijama. Neke od najpopularnijih su Svetlana Bilyalova, Galinka Mirgaeva i Marina Majer.

Jedna od rekorderki, Svetlana Bilaylova ima preko milion i pol obožavatelja na Instagramu, a tek joj je 22 godine. Rođena je u Moskvi, a krasi je visina od 172 centimetra i naravno, mjere od 91-58-96.

Svetlana Bilaylova

Galinka Mirgaeva je pak 27-godišnjakinja iz Perma koja rado pokazuje svoje obline tokom odmaranja u luksuznim resortima. Osimšto ima oko milion fanova, Galinka ima i brojne unosne ugovore za kampanje modela koje odrađuje



Olja Abramovič je pak 25-godišnjakinja iz Perma, a ima oko milijun i tristo tisuća obožavatelj. Najviše se voli slikati golišava.

Olja Abramovič


Olesya Malinskaya pak svojoj elegantnošću osvaja obožavatelje i obožavateljice. Lijepa 25-godišnjakinja se iz Volgodonska preselila u Moskvu sa 18 godina kad se i udala za bogataša Antona.

Olesya Malinskaya



Olga Ibragimova je poznata modna dizajnerica koja svoj talent za modu redovito prezentira na Instagramu. Osim što ima diplomu iz SAD-a gdje završila studij dizajna, u tri ruska grada ima svoje dućane.

Olga Ibragimova



Marina Mayer svoj ukus za modu prezentira kroz skupocjene krpice kojima je obasipa njezin suprug. Nakon što se bogato udala, posvetila se samopromociji na društvenim mrežama.

Marina Mayer



Izvor tekst: Jutarnji.hr

Oprema : Instagram profili - BUKA