<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

David Beckham i Robbie Williams udružili snage za pomoć najmlađima

Robbie Williams i David Beckham snimili su kampanju za UNICEF, kojom se još jednom željela skrenuti pozornost na nasilje nad djecom, bolesti, glad i haos rata, koji oni moraju preživljavati.

25. oktobar 2014, 12:00

Beckham, koji je UNICEF-ov ambasador od 2005. godine tom prilikom je izjavio: "Kad vidite dijete u opasnosti, odmah biste istupili i pokušali ga zaštititi, bez obzira na opasnost. Milijuni djece izloženi su opasnosti svaki dan - od nasilja do bolesti. Moramo ugrabiti ovu priliku i pomoći im, izjavio je slavni nogometaš, koji je i sam otac četvero djece.

"Upoznao sam djecu u raznim dijelovima svijeta, koji se suočavaju s raznim opasnostima. Djecu s Haitija koja su izgubila sve u potresima i djecu u Meksiku, koja se svaki dan suočavaju s nasiljem. Otkad sam i sam postao tata, postao sam svjestan koliko zapravo ta djeca trebaju nekoga da ih zaštiti. Uz vašu pomoć, možemo im pomoći", dodao je Robbie.

Bravo dečki, tako se to radi!