<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Uhapšen osumnjičeni za požar na Novom Beogradu

Policija je uhapsila A.B.(31) osumnjičenog da je nakon svađe sa djevojkom iz revolta zapalio stan u Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio.

25. oktobar 2014, 12:00

 Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog djela teško djelo protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva, prenosi RTRS.

Po jutrošnjoj prijavi predsjednika kućnog savjeta u Ulici Jurija Gagarina 90, sinoć je A.B. polupao ulazna vrata zgrade. 

Nakon toga je policija otišla na lice mjesta, ali nisu zatekli počinioca, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je Vatrogasna služba dobila poziv danas u 12.06 časova da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi i da je za manje od 10 minuta sedam vozila sa 23 vatrogasca spasioca stiglo na lice mjesta.

Požar je lokalizovan nakon pola sata, ali je u potpunosti izgorio jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa po vertikali.

Ljekari su na licu mjesta zbrinuli tri osobe, dok su tri osobe prevezene u zdravstvene ustanove, novodi se u saopštenju.