<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Minimalac Zvezde protiv Donjeg Srema

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Donjeg Srema minimalnim rezultatom pred oko 7.000 gledalaca u okviru 10. kola Jelen Superlige Srbije.

26. oktobar 2014, 12:00

 Utakmica je počela tek u 18.23h pošto zbog kvara na trafo stanici cijeli kraj oko Zvezdinog stadiona nije imao struje, piše B92.

Zvezda je tako odgovorila pobjedom poslije poraza u vječitom derbiju u prošlom kolu, ali nije bila ubjedljiva, a strijelac jedinog gola bio je Nejc Pečnik iz penala u 33. minutu.

Poslije akcije po desnom boku, lopta je došla do Đorđa Rakića na desetak metara od gola. Visoki napadač uspio je da sačuva loptu pored dvojice čuvara i uputi udarac ka golu. Međutim, jedan od defanzivaca Donjeg Srema uklizao je u želji da spriječi pogodak, ali ga je lopta pogodila u ruku, pa je Nenad Đokić opravdano pokazao na bijelu tačku.

Sporna situacija dogodila se u finišu prvog poluvremena kada je gol postigao veteran gostiju Darko Spalević, ali je poništen zbog ofsajda.

Zvezda je poslije ove pobjede prišla na bod zaostatka u odnosu na Partizan, koji ima i dve utakmice manje, a upravo crno-bijeli duelom sa Jagodinom u nedelju zatvaraju deseto kolo.

S druge strane, Donji Srem je pretrpio peti poraz i zauzima deseto mjesto sa 11 osvojenih bodova.

U mečevima odigranim ranije tokom dana, fudbaleri niškog Radničkog savladali su Radnički iz Kragujevca minimalnim rezultatom, a pobjede su ostvarili i Čukarički i Mladost.