<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Džulija Roberts: Rizikujem karijeru zbog odluke da ne uradim fejs-lifting

Džulija Roberts kaže da odluka da ostane prirodna i ne ode na operaciju zatezanja lica, fejs-lifting, jeste veliki rizik za četrdesetogodišnje žene u Holivudu, piše britanski Telegraf.

27. oktobar 2014, 12:00

Ona tvrdi da je preuzela veliki rizik po svoju karijeru zato što se odlučila da ne ode na fejs-lifting u četrdesetim.

Time je implicirala da je sama neobičan i rijedak slučaj u Holivudu, zato što je odlučila da ostari prirodno, a ne da se operiše.

Njeni komentari dolaze poslije nedjelje u kojoj je Rene Zelveger, 45-godišnja zvezda filma "Dnevnik Bridžit Džons", pokazala nevjerovatnu transformaciju, koja joj je promijenila lični opis pripisujući novi izgled činjenici da je konačno srećna.

Kao zaštitno lice kozmetičkog brenda Lankom, Džulija Roberts (46) rekla je da je srećna što pušta da priroda odradi svoje. "Za holivudske standarde preuzela sam veliki rizik time što nisam uradila operaciju zatezanja lica, ali sam rekla ljudima iz Lankoma da želim da budem model koji stari - i da moraju da me zadrže barem još pet godina, dok ne napunim 50".

Ona kaže da je svoj mir našla u proučavanju joge i raščišćavanju svog života.

"Ključ je u tome da ne grabite, ne sakupljate, čistite svoj ormar i um i čistite stvari koje su za vas teret i emotivni i mentalni", objasnila je popularna glumica.

Džulija Roberts, koja je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda posljednjih 20 godina, i prepoznatljiva je po filmovima "Zgodna žena", "Erin Brokovič", "Avgust u okrugu Osidž", kada ne radi, slobodno vrijeme provodi na porodičnom ranču u Novom Meksiku.

Ona sa suprugom, snimateljem Denijem Moderom, odgaja Henrija, koji ima sedam godina, i devetogodišnje blizance Hejzel i Pinejesa.

Glumica, koja sutra puni 47 godina, kaže da van filma rijetko kada izgleda glamurozno.

"Jutra su nam kao scene iz filmova. Trudimo se da svi izgledaju i mirišu na čisto. To je važno. Ako uspijem da operem zube i stavim balzam za usne - dobro sam", objašnjava ona.

Ipak, i sama priznaje da je privilegovanija od ostalih majki.

"Često razmišljam o realnosti, moj život napram majke koja živi u Kanzasu i vori se da pokupi djecu kada krene s posla. Te majke su pravi heroji, takve su i moje drugarice koje to sve rade uz osmjeh na licu, uz poslove koje rade puno radno vrijeme. Ne moram o tome da brinem i znam koliko sam srećna zbog toga", zaključuje Džulija Roberts.