<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prijedor: Uskoro konkurs za direktore 3 javne ustanove

Odbornici Skupštine grada Prijedora danas su donijeli odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora tri javne ustanove čiji je osnivač lokalna zajednica.

29. oktobar 2014, 12:00

Riječ je o Centru za socijalni rad, Sportskoj dvorani "Mladost" i Dječijem vrtiću "Radost".

Dužnost direktora Centra za socijalni rad u više mandata obavljao je Rade Javorić, dok su direktori dvorane "Mladost" i vrtića "Radost" u jednom mandatu bili Boško Torbica i Dušanka Božić.

Javni konkurs za direktore Centra za socijalni rad i Sportske dvorane "Mladost" u ovom sazivu lokalnog parlamenta raspisuju se prvi put, dok je odluka za izbor i imenovanje direktora vrtića "Radost" bila već jednom donesena, konkurs raspisan, a izbor i imenovanje došli na dnevni red lokalnog parlamenta na zasjedanju 23. aprila.

Jedini kandidat za tu funkciju bila je dosadašnji direktor ove predškolske ustanove Dušanka Božić, ali je predlagač na sjednici, među šest imenovanja direktora javnih ustanova čiji je osnivač grad Prijedor, samo njeno imenovanje tada povukao s dnevnog reda.

Odbornici Skupštine grada Prijedora na današnjoj sjednici prihvatili su izvještaj o radu Dječijeg vrtića "Radost" za prošlu školsku godinu.