<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sajam u znaku Velmar-Janković i Branka Ćopića

Sajam knjiga danas će biti u znaku velikana - Branka Ćopića i Svetlane Velmar-Janković ali i Sajma knjiga u Puli kao i Prvog svjetskog rata.

31. oktobar 2014, 12:00

U sali "Borislav Pekić" Udruženje profesionalnih izdavača Srbije organizuje razgovor o saradnji sa predstavnicima Sajma knjiga u Puli.
Nešto kasnije, u sali "Slobodan Selenić" biće organizovana tribina o Prvom svjetskom ratu i godišnjicama kao povodima, podsticajima i zloupotrebama - "Veliki rat, velika priča, njeni pripovjedači i naknadni redaktori". 

Zadužbina "Petar Kočić" na promo prostoru hale 1 Sajma knjiga predstaviće "Izabrana djela za djecu i mlade Branka Ćopića". 

Tribina o Svetlani Velmar Janković, u podnaslovu "Pogled kroz Beograd" biće organizovana u sali "Slobodan Selenić" gdje će kasnije biti održan i razgovor na temu "Prevedena djela kineske književnosti". 

Dan se završava predstavljanjem filma "Enklava" Gorana Radovanovića a projekciji će, kako je najavljeno, prisustvovati i direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.