<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bioničko oko i pametna aromatična viljuška

Kao što ste već navikli, i ove subote vas na programu Alternativne televizije od 16.15 časova očekuje 20 minuta zabave i najnovijih informacija iz svijeta tehnologije, koje donosi 22. izdanje emisije m:agazin.

21. novembar 2014, 12:00

Ovog puta vam predstavljamo bioničko oko, uređaj koji pomaže slijepim osobama. Ova neobična spravica je razlog što se život jednog Holanđanina potpuno preokrenuo, a pomoću nje je, bukvalno, dobio novi pogled na svijet.    

Predstavićemo vam i pametnu, aromatičnu viljušku, koja će zauvijek promijeniti vaš doživljaj hrane, jer je u stanju da utiče na ukus onoga što vam se nalazi u tanjiru. Takođe, prenijećemo vam i djelić atmosfere koja je vladala na IT konferenciji Allview IT&M Challenge u Sarajevu, kao i utiske učesnika.

Ove i još mnoge interesantne teme 22. novembra predstaviće vam Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da vam 20 minuta prođe u znaku tehnologije kroz zabavu i edukaciju.

Ukoliko i sami imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.