<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Banjalučki bend Sopot promovisao novi video spot (VIDEO)

Banjalučki bend Sopot sinoć je u Kset Pubu u Banjaluci u prisustvu prijatelja, partnera i predstavnika medija promovisao novi video spot za pjesmu "Beskonačnost" sa posljednjeg albuma "Sopotnik" koji je objavljen za banjalučku izdavačku kuću Koliba.

22. novembar 2014, 12:00

Prisutnima se  na samom početku obratio  idejni tvorac OK festa Dubravko Suvara, s obzirom da je sama ideja za snimanje spota potekla od ekipe OK Festa,  festivala za mlade koji se početkom jula ove godine održao u NP Sutjeska.  U toku promocije podsjetili smo se i najinteresantnijih detalja, dobre zabave i druženja u kojem smo uživali ove godine na OK Festu, a svim prisutnima se obratio i režiser spota i član kreativnog tima produkcijske kuće Mania Dajan Javorac, koji je ispričao nešto više o samom spotu, ideji, samoj realizaciji i ponekoj anegdoti sa samog snimanja, koje je u određenim segmentima bilo i jako zahtjevno. 

Ideju i energiju spota momci iz produkcijske kuće Mania su spojili sa velikom energijom koju nosi pjesma „Beskonačnost“, a sam spot je najviše oslonjen na vizuelnost koja prati pjesmu. Pjesma  Beskonačnost je vizuelno oplemenjena prelijepim i "beskonačnim" prirodnim prostranstvima NP Sutjeska, a sinoć u KSET Pubu svi prisutni su imali priliku da premijerno pogledaju spot za pjesmu „Beskonačnost“ i  prelijepe kadrove NP Sutjeska gdje je spot i sniman.

Nakon premijere spota obratio se i frontmen bend SOPOT Petar Topalović,  koji je ispričao kako je došlo do saradnje sa OK festom i produkcijskom kućom Mania,  i prisjetio se snimanja spota, te se zahvalio svima, a onda pozvao svoje kolege iz benda da uživo odsviraju pjesmu „Beskonačnost“.

Pored promocije spota, brojna publika u KSET Pubu sinoć je imala priliku da uživa i u sjajnoj live acoustic svirci benda SOPOT.