<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginula majka troje djece

Automobilom udarila u autobu

Jedna osoba je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo osobno vozilo i autobus. Nesreća se dogodila u općini Viškovo, izvijestila je PU primorsko-goranska.

28. novembar 2014, 12:00

 Vozačica automobila izgubila je život, dok je njeno dvoje djece teško povrijeđeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je porodica doživjela oko 12.45 sati u Mladenićima kod Viškova. 

Smrtonosnim povredama na mjestu nesreće podlegla je 35-godišnjakinja iz Viškova, majka troje djece, čiji identitet policija još nije željela saopćiti dok se ne izvjesti porodica poginule.

Okolnosti u kojima se dogodila tragedija još se moraju do kraja rasvjetliti, no prema prvim informacijama majka se sa dvoje djece upravljajući Fiat puntom, kretala iz smjera Saršona kada je iz nepoznatog razloga u blagom zavoju prešla na lijevu stranu ceste. Iz suprotnog smjera je u tom trenutku naišao autobus Autotroleja, linije broj 11 koji saobraća na relaciji Rijeka-Drenova-Saršoni.