<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dežulović i Lucić u Banjaluci: Urnebesna balada o junačkim zločinima i posvećenim herojima (FOTO)

Kroz njihovo "skreniranje" prošli su regionalni politički moćnici, estradne ličnosti, kulturnjaci i mnogi drugi...

09. decembar 2014, 12:00

Nastup legendarnog dvojca Predraga Lucića i Borisa Dežulovića pod nazivom "Melodije BUKE i Azbuke" održan je proteklog petka u prepunom pozorištu Jazavac u Banjaluci.

Kroz njihovo "skreniranje" prošli su regionalni politički moćnici, estradne ličnosti, kulturnjaci i mnogi drugi, a njihova pjesma i kritika još jednom nam je potvrdila u kakvom društvu živimo.

"Melodije Buke i Azbuke" su festival urnebesnih balada o junačkim zločinima i posvećenim herojima, o pastirima i stadima, o tranziciji kriminala u vrlinu i o pretvorbi domoljublja u pljačku materinu...

Ovaj nastup imao je i humanitarni karakter, a sav prihod od karata doniran je za liječenje sedmomjesečnog Nenada Jokića iz Bratunca, mališana koji se rodio bez jednjaka.

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli realizovati ovaj lijepi događaj, ekipi pozorišta Jazavac, Aleksandru Čaviću na fotografijama i naravno najvažnije, hvala svima vama koji ste došli i bili sa nama.

Nismo mogli bolje početi obilježavati 15 godina Buke.

Pogledajte fotografije sa nastupa...

Vezan tekst

Nastup koji je oduševio publiku: Lucić i Dežulović u Banjaluci (FOTO)