<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Plesna bajka na daskama Narodnog pozorišta

“Krinka” premijerno u Banjaluci

14. decembar 2014, 12:00

Kraj godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske obilježiće plesna bajka čiji scenario potpisuje mlada, talentovana Slađana Trivić. Banjalućka publika imaće premijernu priliku d 17.12. pogleda ovo plesno dostignuće u kojem učestvuje više od 100 plesača, glumaca, pjevača i svirača iz cijele BiH.

“Priča je ispričana kroz glumu, ples i specijalne efekte, sa ciljem da spoji najljepše umjetničke forme u jedan pozorišni komad. Kontrast između ozbiljne teme o ljudskom licemjerju i bajkovitih scena uz mnoštvo netipičnih trenutaka i predstavljanje običaja naroda iz cijelog svijeta, samo su neke od karakteristika predstave, “ istakla je Slađana koja već danima sa timom radi na realizaciji ovog nadasve zanimljivog pozorišnog komada. Publika će imati priliku da vidi raznovrstan repertoar koji se proteže od nastupa etno grupe pa do indijskog, španskog, egipatskog, brazilskog i ostalih plesova, propraćenih svjetlosnim efektima koji su dizajnirani posebno za ovu priliku.

Organizator plesne predstave je Plesni studio “Atika” koji je takođe pokrenula Slađana Trivić u želji da Banjaluci ponudi prostor za brušenje plesnog talenta kod građana, ali i za zdravu rekreaciju. Predstava će biti održana na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske, 17.12. sa početkom u 20h. Cijena karte je 6KM, a karte možete kupiti već danas u prostorijama Narodnog Pozorišta.

Ne propustite plesni spektakl nastao iz ljubavi prema plesu u kojem će talenti više od stotinu ljudi sigurno učiniti ovo veče potpuno nezaboravnim.