<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Policija identifikovala tijelo Slađane Guduraš

Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici identifikovalo je tijelo, koje je prekjuče pronađeno u slupanom "golfu 5" na putu Sremska Rača-Kuzmin, i potvrđeno je da je riječ o starleti Slađani Slađi Guduraš (27) iz Srpca!

18. decembar 2014, 12:00

Kako saznaju mediji, tijelo je identifikovano pomoću otisaka prstiju, ali i njenih ličnih stvari i dokumenata koji su zatečeni u slupanom "golfu". Međutim, zasad nije poznato kako je Slađa nastradala, da li je sama sletjela u kanal ili je eventualno izgurana s puta.

Osnovni javni tužilac Nada Radmanović Grozdanić rekla je da se trenutno ne može izjasniti da li u cijelom slučaju ima elemenata krivičnog djela ili je riječ o klasičnoj saobraćajnoj nesreći.

- Dežurni zamenik javnog tužioca izašao je na lice mesta, izvršio uviđaj i izdao nalog za obdukciju leša. Budući da nalaz obdukcije još nije dostavljen ovom tužilaštvu, nismo u mogućnosti da odgovorimo šta je uzrok smrti Guduraševe i da li u celom slučaju ima elemenata krivičnog dela. Izdata je i naredba za mašinsko veštačenje vozila, a kako nam ni taj nalaz još nije dostupan, ne možemo precizirati pod kojim okolnostima je automobil završio u kanalu - rekla je Nada Radmanović Grozdanić.