<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Moguća kiša i snijeg

SARAJEVO

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se prije podne očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, naoblačenje se očekuje popodne u sjevernim i sjeverozapadnim područjima, a tokom noći i ostalim krajevima, što može usloviti kišu, a u višim predjelima susnježicu i snijeg, saopštili su meteorolozi.

24. decembar 2014, 12:00

U Republici Srpskoj jutro će biti hladno i pretežno vedro, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku očekuje se sumaglica i magla. U višim predjelima na istoku umjeren mraz.

Tokom dana očekuju se sunčani periodi uz prijatno toplo vrijeme i postepeno naoblačenje sa zapada.

U pojedinim mjestima na jugoistoku, gdje će se magla duže zadržati tokom dana, biće hladno. Predveče na zapadu počeće slaba kiša, a tokom noći i na sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura biće od minus dva do pet na jugu do osam, a najviša dnevna od osam do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Gacko minus dva, Kalinovik i Rudo minus jedan, Bugojno, Foča, Višegrad i Ivan-sedlo jedan, Zenica dva, Bjelašnica četiri, Livno, Sarajevo, Srebrenica i Nevesinje pet, Bileća i Čemerno sedam, Prijedor i Han Pijesak osam, Sokolac devet, Doboj, Drvar, Mostar, Sanski Most, Drinić, Novi Grad, Trebinje, Mrakovica i Tuzla 10, Stolac, Srbac i Zvornik 11, Banjaluka i Mrkonjić Grad 12, Bijeljina, Ribnik i Gradačac 14, te Bihać 15 stepeni Celzijusovih.