<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Početak predizborne kampanje u Stanarima

Opštinski odbor SNSD-a u Stanarima danas će svečanim predstavljanjem kandidata obilježiti početak predizborne kampanje za prve lokalne izbore u ovoj opštini.

17. januar 2015, 12:00

Građanima će se predstaviti kandidat za načelnika opštine Dušan Panić, kandidati za odbornike, stranački funkcioneri, narodni poslanici i stranački aktivisti, najavljeno je iz SNSD-a.

Skup će početi u 12.00 časova ispred prostorija Opštinskog odbora stranke.

Predizborni skup u Stanarima danas će održati i SDS, na kojem će biti predstavljeni kandidati te stranke za odbornike i načelnika na prvim lokalnim izborima u ovoj opštini. Početak skupa zakazan je za 13.00 časova u prostorijama Opštinskog odbora SDS.

Socijalistička partija danas će početak predizborne kampanje za prve opštinske izbore u Stanarima ozvaničiti posjetom porodici Dević, koja ima petoro djece.

Kandidati SP-a za odbornike u Skupštini opštini Stanari okupiće se u 14.00 časova u prostorijama stranke u Stanarima, a potom će krenuti do porodice Dević u MZ Raškovci.

Prvi izbori za načelnika i odbornike Skupštine opštine Stanari biće održani 1. februara.