<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Novi rok za stambeno zbrinjavanje u Hrvatskoj

BEOGRAD

Komesarijat za izbjeglice i migracije Srbije saopštio je da je u toku novi rok za prijavljivanje za stambeno zbrinjavanje u Hrvatskoj i da zainteresovana izbjegla lica, povratnici i bivši nosioci stanarskih prava zahtjev mogu da podnesu do 15. februara.

26. januar 2015, 12:00

Zahtjevi se predaju kancelarijama državne uprave u županijama i upravnom tijelu grada Zagreba.

Podnosioci zahtjeva koji trenutno borave u Srbiji mogu da se obrate kancelariji državne uprave u županiji ili upravnom tijelu grada Zagreba, u zavisnosti od toga gdje su podnijeli zahtjev kako bi se informisali o statusu svog predmeta.

Iz Kancelarije za obnovu i stambeno zbrinjavanje Hrvatske savjetuju da, prilikom podnošenja zahtjeva, podnosioci kontaktiraju kancelarije i informišu nadležne o trenutnoj adresi boravka, da bi kancelarije državne uprave i upravno tijelo grada Zagreba mogli u upravnom postupku da kontaktiraju stranke na važećim adresama boravka.

Kontakti kancelarija državne uprave u županijama i upravnog tijela grada Zagreba mogu se pronaći na internet stranici www.duosz.hr