<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Lift za lica sa invaliditetom na Trgu Krajine počeo sa radom

Nakon obavljenog generalnog remonta, lift za lica sa invaliditetom na Trgu Krajine u Banja Luci, danas je pušten u pogon.

26. januar 2015, 12:00

Prema riječima Branimira Papića, šefa Odsjeka za parkinge i garaže, u okviru remonta, zamijenjen je upravljački elektro-ormar, sanirana je cijela kabina, izvršena je izolacija vodonepropusnim premazima mašinske prostorije, zamijenjeni su rezervoar i hidrauličko ulje u mašinskoj prostoriji, te spoljašnja tipka za pozivanje lifta kao i displej u kabini. Ukupna vrijednost uloženih sredstava u generalni remont lifta iznosi 17.000 KM, a izvođač radova bilo je banjalučko preduzeće “Duo lift”.

Iz Gradske uprave, ovim putem još jednom napominju da lift mogu da koriste samo lica sa invaliditetom, te apeluju na građane da čuvaju lift, jer je u proteklom vremenu često bio meta vandala i nesavjesnih pojedinca. Sva eventualna zapažanja o oštećenjima ili kvarovima, građani mogu prijaviti putem telefona broj: 244 593.

Izvor: www.banjaluka.rs.ba