<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ranjen turski državljanin

Beograd

U jednom beogradskom klubu, u toku noći, ranjen je turski državljanim (26), saopštio je MUP Srbije, javlja Anadolu Agency (AA).

31. januar 2015, 12:00

Kako je za AA potvrdila portparol Hitne pomoći Nada Macura, mladić je nakon dva časa posle ponoći zadobio ustrelnu ranu u predeo grudnog koša.

"U 2.25 časova nakon ponoći javljeno nam je da je u Takovskoj ulici na uglu sa Dalmatinskom, u jednom klubu ranjena jedna osoba. Radi se o muškoj osobi od 26 godina, turskom državljaninu, sa ustrelnom ranom u predelu grudušnog koša, ispod desne pazušne jame. Mladić je bio svestan i komunikativan, ali s obzirom na ustrelnu ranu, prevežen je u Urgentni centar. Nezvačino sam saznala iz obezbeđenja da on nije bio meta“, rekla je za AA Nada Macura.

U saopštenju MUP-a navodi se da je mladića metak pogodio kroz vrata, kada su nepoznati počionici, trojica njih, nakon što su izbačeni iz kluba pucali iz vozila u okretu, u pravcu obezbeđenja. Tom prilikom je jedan od metaka probio drvena vrata i naneo tešku telesnu povredu turskom državljaninu koji se nalazio u klubu ispred dela za garderobu, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Uviđaj je u toku i policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku počinioca.