<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Osnovni sud u Banjaluci: Policija otišla, radnici se vratili na posao

LAŽNA DOJAVA

Novinar BUKE nam je u 11.30 časova javio da se policija razilazi, a zaposlenici se vraćaju na radno mjesto u zgradu suda.

26. februar 2015, 12:00

Dojava o postavljenoj bombi u banjalučkom Osnovnom sudu je lažna. Ovo je druga lažna dojava u svega četiri dana.

Radnici Osnovnog suda u Banjaluci i danas su bili evakuisani. Izvršen je protivdiverzioni pregled i provjeravanje informacije da li je zaista postavljena bomba ili je riječ o lažnoj dojavi.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka rekla nam je da je zasad nepoznati muškarac pozvao jutros Osnovni sud u Banjaluci, te rekao da je u njihovim prostorijama postavljena eksplozivna naprava, nakon čega je prekinuo vezu.



"Zaposleni u Osnovnom sudu Banjaluka o ovom su obavijestili pripadnike CJB Banjaluka. U toku je evakuisanje zaposlenih, te pregled prostorija", rekla je Markanović za BUKU. 


Kako saznajemo da je on tokom dojave rekao "Ovaj put se ne zezam".



Ulica gdje se nalazi Sud je zatvorena za vozila i pješake. Na ulici se nalazi i vatrogasno vozilo i vozilo Hitne pomoći.



Jedna Banjalučanka pokušala je proći ulicom, ali ju je policajac zaustavio zbog lične sigurnosti.

Podsjetimo da su i u ponedjeljak radnici Osnovnog suda bili evakuisani zbog dojave o bombi. Utvrđeno je da je bila lažna dojava o bombi.

Novinar BUKE nam je u 11.30 časova javio da se policija razilazi, a zaposlenici se vraćaju na radno mjesto u zgradu suda.

Vezani tekstovi


FOTO BUKA: Dojava o bombi u Osnovnom sudu u Banjaluci, zaposleni evakuisani, policija na terenu

Lažna dojava o bombi u Osnovnom sudu u Banjaluci