<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bačena bomba u centru Kosovske Mitrovice

KOSOVSKA MITROVICA

Nepoznata osoba rano jutros bacila je ručnu bombu u centru sjevernog dijela Kosovske Mitrovice, povrijeđenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.

28. februar 2015, 12:00

Eksplozija se dogodila jutors, oko 6.30 sati, u centralnoj ulici Kralja Petra Prvog, ispred jednog od lokala, poslastičarnice, čiji je vlasnik Goranac. Bomba je prouzrokovala oštećenja na osam automobila, koji su tu bili parkirani, na lokalima i privatnim stanovima.

Polomljena su stakla na automobilima, a geleri su završili na prozorskim roletnama pojedinih stanova. Oštećena su stakla na lokalu gdje je došlo do eksplozije.

Kosovska policija je blokirala ovu ulicu, u toku je istraga, a na licu mjesta pored pripadnika policije mogu se videti i pripadnici Kfora.

Saobraćaj je obustavljen u glavnoj gradskoj ulici i preusmjerava se na druge pravce. Na licu mjesta se može vidjeti i kašika od ručne bombe, koja je aktivirana.

Motivi i počinilac za sada su nepoznati.