<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

U saobraćajnoj nesreći u Grudama poginuo dječak

GRUDE

U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak naveče dogodila u mjestu Sovići - Bobanova Draga, opština Grude smrtno je stradao 11-ogodišnjak, potvrđeno je Feni iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

04. mart 2015, 12:00

U nesreći su dvije osobe zadobile povrede za sada neutvrđenog stepena, a na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta.

Uviđajem je utvrđeno da se magistralnom cestom M6 iz smjera Gorice u smjeru Gruda kretalo vozilo "nissan" tip Patrol, kojim je upravljala S.P. (51) iz Gruda, a iz suprotnog smjera kretalo se vozilo marke "daimlerchraisler" tip A-170, kojim je upravljao M.R. (21) iz Gruda i u kojem se kao suvozač nalazio 11-ogodišnji dječak iz Sovića.

U navedeno vrijeme, iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do sudara dva vozila pri čemu je dječak zadobio po život opasne povrede od kojih je ubrzo podlegao, dok su vozačica "nissana" i vozač "daimlerchraislera" zadobili povrede za sada neutvrđenog stepena te su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Grude prevezeni u SKB Mostar gdje su hospitalizovani.