<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sljedeći se ‘Sherlock’ specijal vraća korijenima i seli u viktorijansko doba

Taman kada smo navikli gledati Benedicta Cumberbatcha i Martina Freemana u modernom okruženju, njihovi se Sherlock i Watson vraćaju 100-tinjak godina u prošlost!

29. mart 2015, 12:00

Većina naprosto obožava novu, moderniju ekranizaciju svevremenske priče o Sherlocku Holmesu, konzervativniji ju fanovi smatraju svetogrđem, ali svi se moraju složiti: Sherlock je apsolutni hit! Devet (deset?!) do sada snimljenih jednoipol-satnih nastavaka u kojima Benedict Cumberbatch kao naslovni junak i Martin Freeman kao njegov vjerni pomoćnik Watson rješavaju najbizarnije i najteže zločine u modernom Londonu i okolici svakako je dobro došlo osvježenje za već toliko puta ispričane priče Sir Arthura Conana Doylea, a taman kada smo se naviknuli na taj štih, jedan od kreatora serije najavljuje povratak klasici!

Steven Moffat je tako objavio kako je ekipa upravo završila sa snimanjem 90-minutnog specijala čija će se radnja događati u viktorijanskoj Britaniji, dakle negdje na prijelazu s 19. u 20. stoljeće.

Iako nije htio otkrivati nikakve detalje, Moffat je istaknuo kako se ne radi o nekakvoj fori s putovanjem kroz vrijeme, već je ovaj specijal potpuno odvojen od “matice” i upravo zato nije dio klasične sezone. Znači li to kako će Cumberbatch furati legendarnu obleku, šeširić i lulu u zubima?

Vrlo lako moguće, a nadamo se kako će ova intrigantna epizoda biti prikazana neposredno prije ili nakon četvrte sezone, koja nam na male ekrane dolazi taman negdje oko Božića!

Izvor Idesh.net