<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kćerke pretvorila u prostitutke, svi su sve znali - ali su godinama šutjeli

Kuća strave

Varaždinska policija uhapsila je i pritvorila 49-godišnju majku V.N. iz Svibovca Podravskog te desetoricu muškaraca s područja, Varaždina, Čakovca i Zagreba osumnjičenih za kaznena djela protiv spolne slobode, spolnog zlostavljanja te iskorištavanja djeteta.

26. mart 2015, 12:00

Nesuđenu "majku iz pakla" 49-godišnjakinju sumnjiči se da je svoje dvije maloljetne kćeri u zajedničkoj kući godinama prisiljavala na prostituciju dovodeći im u sobu muškarce za seks.
Desetorica uhapšenih sumnjiče se da su bile "stalne mušterije" koji su dvije djevojčice spolno iskorištavali i zlostavljali nastavljajući i nakon njihovog formalnog punoljetstva. Manje je važno to što je i sama 49-godišnjakinja s vremena na vrijeme i sama sebe nudila klijenteli.

Prema neslužbenim informacijama prljava družina raskrinkana je nakon što je jedna od starijih kćeri otišla na policiju i razotkrila višegodišnji pakao koje su mlađe sestre prolazile. Riječ je o mnogočlanoj obitelji, 49-godišnjakinji bez supruga u domu s više djece različitog godišta.

Posla bi mogao imati i Centar za socijalni rad. Ono što je zgrozilo kriminaliste a moglo bi i psihologe jest i indicija da je susjedstvo, praktički cijelo omanje selo znalo što se događalo u neposrednoj blizini, ali iz samo njima poznatih razloga nisu se udostojili to i prijaviti policiji. Susjedi su progovorili tek kada se u dvorištu pojavila policija.

Navodno, kćerka koja se odselila iz "kuće strave" djecu je htjela preuzeti na vlastitu skrb, ali se majka tome žestoko protivila. Majčini motivi zasigurno su bili vrlo prizemni i sebični.