<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bata Živojinović predlaže Vojina Ćetkovića za novog Valtera

BEOGRAD

Producenti kažu da još nisu izabrali glumca za naslovnu ulogu, a Bata Živojinović (81) poručuje da bi se na njegovom mjestu najbolje snašao Vojin Ćetković (43).

26. mart 2015, 12:00

Snimanje rimejk filma "Valter brani Sarajevo" trebalo bi da počne na ljeto u Sarajevu i Zagrebu, nakon što "Jadran film" krajem maja održi audicije za glumce i izabere novog Valtera, koji će u toj ulozi naslijediti legendarnog Velimira - Batu Živojinovića.

"Bati nije poznato da će 'Jadran film' snimati u Bosni i Hrvatskoj, ali mu je veoma žao što Kinezi nisu realizovali svoje zamislili i snimili rimejk pre nekoliko godina kod nas. Bata mi je govorio da bi Valtera mogao da igra Vojin Ćetković, jer možda fizički najviše podseća na njega.

A spominjao je da bi mogao i Nikola Kojo da tumači tu ulogu", kaže Batina supruga Lula za "Blic". Bati je posljednjih godina narušeno zdravlje, zbog čega ne bi mogao da se posveti glumi, ali je ekipi koja će realizovati rimejk poželio uspjeh. "Jadran film" će u koprodukciji s Kinezima, uz dvije verzije filma, jednu za domaći region i drugu za strance, snimiti i TV seriju.

"Četiri godine smo pregovarali s Kinezima, partnerima iz bivših Jugoslovenskih zemalja, Australije i Njemačke i konačno smo na korak od snimanja", rekao je Vinko Grubišić, predsjednik Uprave "Jadran filma".